Inschrijven

Inschrijven

Momenteel hebben wij een patiëntenstop. Inschrijven is alleen mogelijk bij samen gaan wonen met een patiënt van ons of geboorte bij een patiënt van ons.

Voordat u zich bij ons kunt inschrijven vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Alleen als de inschrijving is toegezegd, kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen. Vervolgens komt u binnen 2 weken naar de praktijk voor een eenmalige identificatie (dit kan met paspoort, ID kaart of rijbewijs). Alleen dan is uw inschrijving compleet.

0492 - 361332

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier zo uitvoerig mogelijk in.Indien u samenwoont met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
   


Kinderen tot 12 jaar kunnen gelijk met een ouder worden ingeschreven, oudere kinderen dienen zelf een volledig inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om een kind tot 12 jaar toe te voegen.

kind