Over de praktijk

Over de praktijk

Welkom bij huisartsenpraktijk Palissade Gemert

Bereikbaarheid

Voor vragen en het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 17.00u. Tijdens de overleg- en pauzetijden zijn wij alleen voor spoed bereikbaar (10.00u tot 10.30, 12.00u tot 14.00u en van 15.00 tot 15.30u).

Afspraken

Wanneer u de praktijk belt krijgt u de assistente aan de telefoon. Zij vraagt u naar de reden van bellen en stelt een aantal vragen om uw hulpvraag duidelijk te krijgen en om vast te stellen of er sprake is van een spoedsituatie. Samen met u wordt er gekeken hoe we u verder kunnen helpen.

Voor het zorgvuldig kunnen beoordelen van één klacht wordt een consult van 10 minuten gereserveerd. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken, kunt u dit bij het maken van de afspraak bij de assistente aangeven.

Huisbezoeken worden afgelegd bij patiënten die door ziekte of beperkingen niet in staat zijn naar de praktijk te komen. Onderzoeks- en behandelingsmethoden zijn op de praktijk beter. Daarom vragen de assistentes u ook zo mogelijk naar de praktijk te komen.

Wanneer een geplande afspraak niet door kan gaan, stellen wij het op prijs als u deze af belt.

Telefoongesprekken worden opgenomen i.v.m. interne trainingsdoeleinden. Wilt u dit niet, dan kunt u dit aan de assistente doorgeven.

Balie

In verband met uw privacy is de balie alleen toegankelijk als dit (telefonisch) met u besproken is (m.u.v. het ophalen van verwijzingen en urine-potjes). Daarom kunnen wij ook geen medische informatie met u bespreken aan de balie.

Avond- nacht- en weekenddiensten

De avond- nacht- en weekenddiensten zijn geregeld via de Centrale Huisartsen Post (CHP) te Helmond.  Wanneer u op werkdagen tussen 17.00u en 8.00u of in het weekend een huisarts nodig heeft, belt u met de CHP via nummer 088-8765151 (lokaal tarief)

Een speciaal opgeleide doktersassistente zal u te woord staan en zo nodig voor u een afspraak maken op de post in Helmond (bij het Elkerliek ziekenhuis) of zorgen dat er een dokter bij u langs komt.